201811.08
Off
0

Ecomentum håller stängt mellan den 10/11-17/11 på grund av utbildning

Mellan den 10/11–17/11 kommer jag att hålla Ecomentum stängt för då är jag på min årliga utbildning.
Liksom i fjol åker jag med mitt förbund SRF konsulterna och kommer detta år att ha sällskap av en mycket trevlig och kunnig kvinna som jag mötte på förra årets utbildning. Vi har sedan i fjol samarbetat vid olika tillfälle vilket är jätteroligt.
Varför vill jag åka på vidareutbildning:
Ja förutom att det är roligare att läsa i solen och värmen på Gran Canaria så är vidareutbildning är en viktig del, dels för att det är obligatoriskt med minst 20 timmar dokumenterad utbildning varje år, annars får jag inte behålla auktorisationen.
Under denna vecka kommer jag upp i 30 timmar ?
Dels för att jag så gärna vill kunna. När ni frågar vill jag svara direkt och rätt eller i alla fall veta var jag ska leta upp svaret till er. Det är en glädje varje gång jag kan det och jag tror att även ni är nöjda med att när ni mailar eller ringer så får ni svar på era frågor.

För mig är det en stor och glad sak att kunna prioritera detta även i år. Jag är så glad för att det finns möjlighet i Ecomentum till vidareutbildning och utan er som alla valt att arbeta med mig hade det inte varit möjligt. Tack för att ni finns och för att ni vill arbeta med mig.