202101.21
Off
0

Fysiska möte blir digitala eller telefonmöte.

Som alla verksamheter måste även Ecomentum och mina kunder förhålla oss till pandemin och göra vad vi kan för att minska smittspridningen.

Under 2020 ökade vi takten för att tillsammans komma framåt med digitaliseringen. Det gick jättebra, vi har hittat nya arbetssätt som både ni som är kunder hos mig och jag är bekväma med. Tack.

Under hela 2020 har vi fått anpassa oss efter pandemin, Ecomentum höll stängt för fysiska besök i 2 månader under våren när det var illa med smittspridningen. Öppnade åter upp under sommar och tidig höst.

I november var det åter dags och Ecomentum fattade beslut om att ställa in alla fysiska möten fram till jul. De möten vi hade omvandlades till digitala eller telefonmöten, med tre undantag då jag helt enkel flyttade ut kontoret utomhus.

Tyvärr har inte pandemin släppt taget och vi har flera muterade virus som också sprider sig. Det gör att Ecomentum fram till midsommar kommer att fortsätta med att tyvärr inte ses fysiskt.

Vi fortsätter alltså med digitala möte och telefonmöte. Ni som är mina kunder vet redan om detta och jag uppfattar att det känns ok för er. Vi har arbetat med detta ett tag nu.

Jag längtar efter en tid när vi kan ta en kopp kaffe tillsammans men vi måste hålla ut och hålla oss friska för vården skull och för oss och våra familjer. Tillsammans klarar vi detta.