202108.24
Off
0

Vilken fin sommar det blev

Sommar på Ecomentum 😊Jag lämnade en tung och ledsen vår bakom mig när sommaren stod för dörren och vilken fin sommar vi haft. Inget blev som tänkt men så bra det blev till sist 😊

Ecomentum har fyllt 5 år och istället för det storslagna firande jag tänkt blev det Corona anpassat balkongmys med maken. Båtmotorn som inte hann på plats blev till en road tripp med bil, bo på mysiga ställe, vara ute i naturen med hundarna och läsa böcker mitt i vårt vackra sommarsverige. Så gott att vara.

På måndag är det dags, då kör Ecomentum igång en glödande höst med massor av roligheter. Utbildning med stort fokus på rådgivning kan jag avslöja att det blir, jag vill ju så gärna kunna svara på alla funderingar mina kunder har. Får berätta mera efterhand längre fram……. ❤

Fortsatt glad sommar.