Om Bolaget

Jag som står bakom Ecomentum AB heter Elisabeth Håkansson. Jag är auktoriserad redovisningskonsult med mer än 20 års erfarenhet av yrket och medlem i SRF Konsulterna.

Ecomentum AB är en liten närvarande byrå som strävar efter att ha ett nära och personligt samarbete med sina kunder. Som företagare ska du känna att du kan komma med både glädjeämne och eventuella problem. Det mesta kan vi lösa över en kopp kaffe.

Ecomentum AB arbetar med löpande redovisning, rådgivning, bokslut-årsredovisning, deklarationer, granskning, löner, för mig är det viktigt att du som kund är nöjd. Vill du lämna allt administrativt och ekonomiskt arbete då arbetar vi på det viset, vill du hellre göra det mesta själv och att jag granskar samt gör t.ex. bokslut och deklaration då arbetar vi så.

Ecomentum AB har kontor i centrala Malmö.

Känner du att du vill veta mer om Ecomentum AB eller bli en Ecomentum kund är du varmt välkommen at höra av dig. Ecomentum börjar alltid alla samarbete med ett kostnadsfritt möte där vi går igenom din verksamhet och utifrån ditt bolags unika situation sätter en arbetsplan och ett pris.

Vi skapar momentum i din ekonomi.

 

 

Vem är Elisabeth?


Jag är lagstiftnings- och siffernörden som blev ekonom och IMG_1224hamnade i redovisningsbyråbranschen för att jag så gärna ville ha kundkontakt. 

Jag är mycket ute och rör på mig och är väldigt social. Tillsammans med maken och vår storpudel varvas båtliv med dykresor och långa stunder i skogen. Att träffa familjen och vännerna är höjdpunkterna i tillvaron, gärna med god mat och bubbel.

Andra om Elisabeth:
"Man känner direkt att hon vet vad hon pratar om och har mycket pondus och skinn på näsan."